HABERLER
01-01-2010 23:59

Akıllı Kart Uygulamada

Akıllı Kart Uygulamada

Düzce´de ulaşım işletmeciliğini üstlenen E-Kent, bölge halkını hızlı, pratik, ucuz ve yenilikçi bir sistem ile Düzce´nin akıllı ulaşım kartı, Kart 81 ile tanıştırdı.

Düzce´de ulaşım işletmeciliğini üstlenen E-Kent, bölge halkını hızlı, pratik, ucuz ve yenilikçi bir sistem ile Düzce´nin akıllı ulaşım kartı, Kart 81 ile tanıştırdı. E-Kent Elektronik Ücret Toplama Sistemleri A.Ş, Elektronik Ücret Toplama Sistemi" hizmetlerini Düzce´ye getirdi.
Akıllı Ulaşım kartı olan Kart 81´in tanıtım töreni düzenlendi. Düzce Belediyesi´nde gerçekleştirilen tanıtım töreninde konuşan E-Kent Elektronik Ücret Toplama Sistemleri A.Ş Genel Müdürü Vahit Özkan bu sistemin birçok kentte uygulandığını söyledi. Özkan, E-Kart´ın hızlı bir ulaşım sağlayacağına dikkat çekerek "E-Kent, Düzce Özel Halk Otobüsü İşletmecileri ile imzalamış olduğu sözleşme ile Düzce Belediyesi denetim ve hizmet alanı dahilinde bulunan toplu taşıma araçlarında elektronik ücret toplama sistemi kurumlarını yaptı. Akıllı Ulaşım Kartınız Kart 81´i Düzceliler için ideal bir üründür" dedi.  Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram sistemin kazançlı olduğunu belirterek "Toplu taşımacılıkta önemli bir adım atıyoruz. Düzce´de ulaşım adına yeni bir sistem devreye giriyor. Akıllı kart ulaşım kartı uygulaması ile toplu taşımacılıkta hızlı ve ucuz çözüm sunuluyor. Elektronik ücret toplama sistemi uygulaması başlıyor" dedi.Konuşmaların ardından E-Kart şirketi tarafından Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve Başkan yardımcıları Bayram Bayraktar, Ergin Çelikağ, Vahap Demirel ile İsmail Tanyel´e  Otobüs işletmecisi ve kooperatif Başkanları ile Yeypaş Genel Müdürü Buğra Toker´e plaket verildi. Törende ayrıca Belediye Başkanı İsmail Bayram olmak üzere katılımcılara ilk E-Kart´lar verildi. Toplu Taşıma araçlarını düzenli olarak kullanan Akıllı Ulaşım Kartları vatandaşların kolayca erişebileceği aktif logolu gişelerden ve anlaşmalı bayilerden temin edilerek üzerlerine değer yüklenecek. Toplu taşıma araçlarına kurulan cihazlara yaklaştırılarak okutulacak ve bu şekilde ücret ödemesi gerçekleştirilecek.