Çizgi Film Gösterimi Başladı

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü İlimizde eğitim veren tüm ilköğretim okulları için planladığı çizgi film gösterimine Sancaklar İlköğretim Okulu ile başladı.

İlk gösterimde çocukların arasında çizgi film izleyen Düzce Belediye Başkanı İsmail BAYRAM ayrıca Sancaklar İlköğretim Okulunda eğitim gören tüm öğrencilere hediyeler dağıttı. Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü tarafından Türk Büyükleri, Türkiye Cumhuriyeti tarihi, Toplumsal davranış kuralları gibi herkesin bilmesi gereken konularda çocuklara yönelik hazırlanmış çizgi filmlerin ilimizde eğitim veren tüm ilköğretim okullarında gösterilmesi planlanıyor.Kültür ve Turizm Bakanlığı Telif Hakları ve Sinema Genel Müdürlüğü tarafından hazırlanan ve okullarda gösterilecek olan filmler; ´Çanakkale Destanı, Kelile Dimne-Tepegöz - Hazerfen Çelebi, Nasrettin Hoca - Ben Bir Küçük Cezveyim´ olarak belirlendi.