Yerel Basın Ziyaret Edildi

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce´de yayımlanan yerel basın kuruluşlarını ziyaret etti. Başkan Bayram ziyaret sırasında Belediye hizmetleri konusunda belediye çalışmaları konusunda bilgi verdi. Yerel basına büyük önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı İsmail Bayram, ziyaret ettiği basın kuruluş temsilcilerine çiçek ve belediyeyi simgeleyen seramik çini tabak hediye etti.

Başkan Bayram ziyaret programına Düzce Postası ile başladı. Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı gazetenin kurucusu Bedrettin Maradit ile sahibi Aydın Maradit karşıladı. Görüşmede gazete yazarları Metin Köseer ile Hayrullah Altay da hazır bulundu. Bayram daha sonra da Damla Gazetesini ziyaret etti. Bayram´ı burada da gazetenin kurucusu Ali Beşer ile Yazı İşleri Müdürü Asu Beşer Karpuz karşıladı. Düzce´nin Sesi gazetesinde de gazetenin sahibi Orhan Kaya ve Yazıişleri Müdürü Aslıhan Öneç Atik ile görüşen Başkan Bayram gazete yazar ve muhabirlerin sorularını da cevaplandırdı. Başkan Bayram Manşet gazetesinde gazete sahibi Mukadder Deveci ve Yazı işleri müdürü Canan Üstüner ile görüştü.  Parantez gazetesinde de gazete sahibi Oktay Çakır ve Yazı işleri müdürü Çiğdem Korkmaz ile görüşen Başkan Bayram daha sonra da televizyon kuruluşlarını ziyaret etti. Başkan Bayram Öncü televizyonunda Yönetim Kurulu Başkanı Önder Tonyalı, Düzce Televizyonunda da Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kapoğlu ile görüştü.