Belediyenin Tüm İş Araçları Karla Mücadelede Çalışıyor

Aniden bastıran kar yağışı ile birlikte Düzce Belediyesi´nde karla mücadele seferberliği başlatıldı. Belediye araç parkında bulunan tüm iş araçlarını karla mücadeleye sevketti. Şehir merkezinde ve kalıcı konutlarda yol açma çalışmaları aralıksız olarak sürdürülüyor. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, kış şartlarına karşı hazırlıklı olduklarını belirterek, ´ yolların ve kaldırımların araç ve yaya ulaşımına açık tutulması için tüm ekiplerimiz seferber oldu´ dedi.

Düzce Belediyesi kar yağışı ile birlikte şehir merkezinde ve kalıcı konutlarda 15 iş makinesi ile yol açma, kar küreme, tuzlama çalışmaları yapıyor. Düzce Belediyesi Destek Hizmetleri, Fen İşleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinasyonu ile ortak çalışma yapıyorlar. Büyük ve küçük iş makinaları, greyder, kepçe olmak üzere 15 araç ile araçlara bağlı 30 kişiden oluşan ekip aralıksız karla mücadelede çalışıyorlar. Ayrıca sahada da 300 kişiden oluşan ekip kar temizlik çalışması yapıyorlar. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, belediye olarak kış şartlarına hazırlıklı olduklarını ifade etti. Kar yağışı ile birlikte yol ve kaldırımlarda çalışmaların başlatıldığını belirten Başkan Bayram, " Özellikle şehir içindeki caddeler ile kalıcı konut yollarında ulaşımı açık tutmaya çalışıyoruz. Bunun için ekiplerimiz dönüşümlü olarak aralıksız çalışıyorlar. Belediyemizdeki başta Teknik Destek Hizmetleri, Fen İşleri, Temizlik İşleri, Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü olmak üzere ortak işbirliği içinde çalışıyorlar. Çalışmalar gece de devam ediyor´ dedi.