Başkan Sanayi Esnafının Sorunlarını Dinledi

DÜZCE Belediye Başkanı İsmail Bayram, sorunları yerinde tespit amacıyla gezilerine devam ediyor. Başkan Bayram, yeni sanayi çarşısında sanayi esnafının sorunlarını dinledi.

Düzce Belediye Başkanı esnaf ve vatandaşlara yönelik sorunları tespit için ilgili kesimlerin yerinde değerlendirmeler yapıyor. Başkan Bayram son olarak yeni sanayi çarşısında sanayi esnafıyla bir araya geldi. Başkan Bayram yanında demir ve madeni sanatkarlar esnaf odası başkanı Mustafa Kayıkçı ve DÜZDER Başkanı Cemal Aksan olduğu halde esnafın sorunlarını dinledi. Sanayi esnafının büyük bir çoğunluğunun katıldığı toplantıda öncelikli olarak sanayi giriş ve çıkışlarının D-100 bağlantısı yan yollar D-10 kavşak noktaları ve temizlik sorunları gündeme getirildi. Başkan Bayram sorunları dinledikten sonra şunları söyledi: "Sanayide kavşak ve yan yollarla ilgili yeni düzenlemeler yapılıyor. Bu proje kara yolları ve Düzce Belediyesi tarafından yürütülüyor. 2010 yılı içinde de tamamlanmış olacak. Diğer sorunlara ilişkin olarak çalışmaları değerlendireceğiz."