HABERLER
01-01-2010 23:59

Emitt Fuarında Düzce Standı Büyük İlgi Gördü

Emitt Fuarında Düzce Standı Büyük İlgi Gördü

Kısa adı EMITT olan Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarında açılan Düzce Belediye standı büyük ilgi gördü..

Kısa adı EMITT olan Doğu Akdeniz Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarında açılan Düzce Belediye standı büyük ilgi gördü.. Batı Karadeniz Kalkınma Birliği bünyesinde fuarda bulunan Düzce Belediye stantı ziyaretçi akınına uğradı. Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay ile İstanbul Valisi Muammer Güler de Düzce Belediye standını gezdi. Ayrıca Fuarın açılış günü EMITT ana sahnesinde Düzce Belediyesi Çocuk Mehter takımı, Düzce Karadeniz ve Kafkas ekipleri gösteri sundular.Bakan ve üst düzey protokolün de izlediği gösteriler büyük ilgi gördü. Bakan Günay mehter takımını tebrik etti.

Düzce Belediyesi Emitt Doğu Akdeniz Turizm ve Seyahat Fuarında BAKAB´a bağlı Bolu, Zonguldak, Sakarya, Karabük, Kastamonu, Bartın illeri ile birlikte ortak stant açtı. Fuarın 9´unda salonunda bulunan Düzce standı ziyaretçi akınına uğradı. Açılışın ilk günü Emitt ana sahnesinde Belediye Çocuk Mehter takımı bir gösteri yaptı. Fuarın açılış günü tek gösterisi olan Düzce Belediyesi Çocuk Mehter takımının gösterisini Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay, İstanbul Valisi Muammer Güler başta olmak üzere fuara katılan üst düzey protokol mensupları da izledi. Gösterinin sonunda çocuk mehter takımı dakikalarca alkışlandı. Bakan Günay da mehter takımı elemanlarını tek tek tebrik etti. Daha sonra stant gezileri yapıldı. Bakan Ertuğrul Günay ile İstanbul Valisi Muammer Güler ve yabancı temsilciler Düzce standını gezerek bilgi aldılar. Turizm tanıtım broşürleri ile yöresel ürünlerin sergilendiği stant günboyu büyük ilgi gördü. Fuarın ikinci gününde de Düzce Valisi Bülent Kılınç ile Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram BAKAB üyesi illerin Vali ve Belediye Başkanlarına kahvaltı verdiler. Fuarın üçüncü ve dördüncü günlerinde de Düzce Karadeniz ve Kafkas ekipleri hem Emitt ana sahnesinde hem de BAKAB platformunda gösteri yaptılar. Fuarın halk ziyaretine açık olduğu dördüncü günde de Düzce Belediyesi tarafından 2 bin adet fidan dağıtıldı. Uluslar arası Turizm ve Seyahat Fuarı Emitt´in kapanış törenlerinde de çeşitli dallarda ödüller verildi. Düzce Belediyesi´nin de bulunduğu BAKAB salonu ve stantları ´En Etkin ve İşbirliği´ ödülüne layık görüldü. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ödülü BAKAB üyeleri ile birlikte aldı. Düzce´nin üçüncü kez katıldığı Emitt Fuarın organizasyonunu Düzce Belediye Meclis ve BAKAB üyesi İsa Eser ve Belediye Meclis Üyesi Ayşe Tuğrul Başkanlığında Özel Kalem, Dış İlişkiler Müdürlüğü, Kültür ve Sosyal İşler  Müdürlüğü ile Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Birimi koordinasyonunda gerçekleştirildi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, standın amacına ulaştığını ifade ederek, ´ Düzce´nin tanıtımında önemli işlev yapıldı. Fuarın açılış konuşmalarında BAKAB salonuna büyük önem verildi. Özellikle 7 ilin dayanışmasından övgü ve takdir ile söz edildi. Bu, Düzce Belediyesinin de bulunduğu salonun ziyaretçi akınına uğramasına neden oldu. Düzce´nin turizm değerleri ve potansiyelleri en iyi şekilde ifade edildi. Amacımıza ulaştığımızı belirtebilirim´.