Yuva Çocuklarına Seminer

Düzce Belediyesi tarafından Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası´nda barınan çocuklara seminer programı hazırlandı.

Düzce Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından Sosyal Hizmetler Çocuk Yuvası´nda barınan 9-15 yaş arasındaki çocuklara yönelik ´ Mücadele Ruhu´ konulu bir seminer düzenlendi. 19 Şubat 2010 tarihindeki seminer iki saat olarak programlandı. Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, seminerin amacının, ´çocuklara kişisel farkındalıklarının kazandırılması ve çocukların sahip olduklara güçlü yanlarının ve kaynakların en etkin bir biçimde kullanılması için bir takım metotların öğretilmesi ve bunların davranış değişikliğine dönüşmesinin sağlanması´ olduğu bildirildi. Çocuk yuvasında yapılacak olan seminer 18.30´da başlayacak.