HABERLER
01-01-2010 23:59

Engelleri Birlikte Aşalım

Engelleri Birlikte Aşalım

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Özürlüler Koordinasyon Merkezi tarafından engellilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Özürlüler Koordinasyon Merkezi tarafından engellilere yönelik bilgilendirme toplantısı düzenlendi.
 
Özürlüler Vakfı´nın katkıları ile düzenlenen toplantıya konuşmacı olarak Özürlüler Vakfı Başkanı Seyhan SANDIKYAPAN, İTÜ Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Nöroşirurji ABD Başkanı Beyin ve Sinir Cerrahı Prof. Dr. Murat HANCI, Yeditepe Özürlüler Vakfı Hukuk Danışmanı Av. Hüsamettin AKBULUT, Özürlüler Vakfı Genel Sekreteri Esra BERBEROĞLU katıldı.
 
Gençlik Merkezi´nde düzenlenen toplantıya Düzce Belediyesi Başkan Vekili Özcan DEMİRBAŞ, Başkan Yardımcısı Vahap DEMİREL, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Osman ÇAKIR, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Sedat TURGUT ve çok sayıda izleyici katıldı.

Özürlülerin hakları, sağlık konusunda gereken desteği almak için izleyecekleri yollar, kamu kurum ve kuruluşlarının özürlü bireylere yönelik yapması gereken düzenlemeler konusunda bilgilerin verildiği toplantıda ayrıca sağlıklı bireylerin özürlülere davranışları da değerlendirildi.