Düzce Belediyesi 8 Mart Kadınlar Gününü Kutluyor

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü 8 Mart Kadınlar günü nedeni ile gün boyu sürecek bir etkinlik programı hazırladı.

8 Mart 2010 günü saat  Camikebir Mahallesinde bulunan Film Platosunda 11:30´da başlayacak programda kadınlara yönelik düzenlenen yarışmaların ödül töreni, Cilt Bakım Uzmanı Suna DUMANKAYA´nın katılacağı cilt bakım söyleşileri ve bilgilendirme toplantıları ve canlı performanslar gibi bir çok etkinlik bulunuyor.

PROGRAM

11:30 El Emeği Göz Nuru 2010 İlkbahar Yaz Temalı El Sanatları Yarışması Ödül Töreni
(El Emeği Göz Nuru 2010 İlkbahar Yaz Temalı El Sanatları Yarışmasına katılan eserler hafta boyu Kültür ve Sosyal işler Hizmet Binasında sergilenecektir.)

12:00 Suna DUMANKAYA Güzellik ve Cilt Bakımı Söyleşileri
 (Cilt analizi tüm gün devam edecek)

14:00 Meme Kanseri bilgilendirme toplantısı
 (Toplantı sonrasında meme muayenesi devam edecektir.)

Gün Boyu Sürecek Canlı Performanslar

Canlı Müzik  Mehter - Belediye Bandosu - İncesazlar

8 Mart Renkleri Etkinliğe katılacak tüm kadınlar tarafından 8 Mart günü resim yapılacak

Ebru    Etkinliğe Katılacak kadınlar tarafından gün boyu yapılabilecek

Palyaço Gösterileri

Diğer   (Kına ile süsleme, vb.)