Şehir Tiyatroları Komşu Köyün Delisi ile Sahnede

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Şehir Tiyatroları "Komşu Köyün Delisi" isimli tiyatro oyununu ile 23 Mart tarihinden itibaren sahneye çıkmaya hazırlanıyor.

Üstün Dökmen´in yazdığı, Selçuk Develi´nin sahneye koyduğu 2 perdelik komedi tarzındaki "Komşu Köyün Delisi" adlı oyunun ışık ve ses düzenini Zekeriya Enç, Dekor ve kostümlerini Serkan İpek ile Sultan Özdemiroğlu hazırladı. Oyunun sahne amirliğini ise Nuri Kaya yapıyor.

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatrosu oyuncularının rol aldığı oyun ilk gösteri öncesi Gençlik Merkezi´nde basın mensuplarına sahnelendi. Beğeniyle izlenen oyunda, amatör oyuncuların sahne performansları dikkat çekti.
23 Mart´tan itibaren her Salı saat 20.15´de Gençlik Merkezi´nde sahnelenecek "Komşu Köyün Delisi" adlı tiyatro oyunu ayrıca okullarda da sahnelenecek.