Bakana Hediyeler

Düzce Belediyesi´ni ziyaret eden Bayındırlık ve İskân Bakanı Mustafa Demir´e Başkan İsmail Bayram tarafından çeşitli hediyeler takdim edildi.

Bakan Demir´in Düzce Belediyesi´ni ziyaretinde Başkan Bayram´ın brifingi ve ardından Bakan´ın konuşmalarının ardından hediye bölümüne geçildi. Başkan İsmail Bayram, Bakan´a Düzce Belediyesi´ni ziyareti anısına tablo ve yöre ürünlerinden hazırlanan bir sepet takdim etti. Bakan Mustafa Demir belediyeyi ziyaret etmekten duyduğu memnuniyetini dile getirdi ve ´ en yakın zamanda tekrar Düzce´ye gelmeyi arzu ediyorum´ dedi.