Bulgaristan Heyeti Belediyeyi Ziyaret Etti

Bulgaristan Dalgopol Belediye Başkan Yardımcısı Emrullah Ahmet ve beraberindeki heyet Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret etti. Bulgaristan heyeti Düzce´de iki gün süreli inceleme gezisi yaptı.

Düzce Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü organizasyonu ile Düzce´ye gelen Bulgaristan Dalgopol Belediyesi heyeti iki günlük inceleme gezisi sırasında çeşitli temaslarda bulundular. Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı makamında ziyaret eden Bulgaristan heyeti Türkiye ve Düzce´deki çalışmalar konusunda bilgi verdiler. Belediye Başkanı İsmail Bayram Bulgaristan heyetine görüşmeler sonunda çeşitli hediyeler takdim etti.