HABERLER
01-01-2010 23:59

Bilgi Yarışmasında Final Heyecanı

Bilgi Yarışmasında Final Heyecanı

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nün İl Milli Eğitim Müdürlüğü destekleri ile bu yıl 5.sini düzenlediği Merkez ilköğretim Okulları Genel Kültür ve Bilgi Yarışması’nda final heyecanı başladı.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´nün İl Milli Eğitim Müdürlüğü destekleri ile bu yıl 5.sini düzenlediği Merkez ilköğretim Okulları Genel Kültür ve Bilgi Yarışması´nda final heyecanı başladı.

30 Mart 2010 Salı günü yapılacak yarışmanın finalinde; Cumhuriyet İlköğretim Okulu- Mustafa Kemal İlköğretim Okulu - Özel Yunusbey Koleji- Özel Düzce Kültür Koleji yarışacak.
Gençlik Merkezi Tiyatro Salonu´nda yapılacak Merkez ilköğretim Okulları Genel Kültür ve Bilgi Yarışması´nın finali saat 14:00´de başlayacak.
 Düzce Belediye Başkanı İsmail BAYRAM yarışmada birinci olan okulun öğrencileri laptop ve plaket, ikinci olan okulun öğrencilerine saat ve kırtasiye malzemesi, üçüncü olan okulun öğrencilerine ise elektronik sözlük ve kırtasiye malzemeleri hediye edilecek. Dördüncü olan okulun öğrencileri için ise çeşitli hediyeler hazırlandı.