Pazar Yeri Kuraları Çekildi

Kalıcı konutlarda yapımı tamamlanan kapalı pazaryeri için esnafların yer alacağı tezgah yerlerinin belirlenmesine yönelik kura çekimi Düzce Belediye Meclis Salonu´nda yapıldı

Başkan Yardımcıları Bayram Bayraktar, İsmail Tanyel, Zabıta Müdürü Ahmet Akçay, Sebze ve Balıkçılar Odası Başkanı Musa Sarı´nın da katıldığı kura çekimine kapalı pazaryerinde çalışması belirlenen 136 esnafın tamamı katıldı. Kura çekimi öncesinde bir konuşma yapan Başkan Yardımcısı Bayram Bayraktar " Pazaryerinde en uygun projeyi hazırladık. Adil bir şekilde kura çekimini gerçekleştiriyoruz. Buranın düzeni konusunda da en önemli katkıyı sizler göstereceksiniz´ dedi. Yaklaşık 4 bin metrekare alan üzerinde kurulu bulunan pazaryeri 2 blok olarak hazırlandı. Her blokta eşit sayıda tezgah bulunacak. 136 esnafın yer alacağı pazaryerindeki tezgahlar standart olarak 13,5 metrekareden oluşuyor.