Çocuklardan Anneler Günü Hediyesi

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından anneler günü nedeni ile ilköğretim 1. ve 2. sınıf öğrencileri ile anasınıfı öğrencilerine yönelik düzenlenen resim yarışması sonuçlandı.

Merkez anaokulları arası ´Canım Annem´ konulu resim yarışmasında birinci Özel Düzce Kültür Anaokulu öğrencisi Beyza HIZAL, İkinci Şükran Öney Anaokulu öğrencisi Kemal YAVUZ, üçüncü  Güzelbahçe Anaokulu öğrencisi Alperen BAYDAR oldu.
İlköğretim 1. ve 2. sınıf öğrencileri arası ´Annemi Anlatıyorum´ konulu resim yarışmasında birinci İsmetpaşa ilköğretim Okulu öğrencisi Ö. Simay YÜKSEL, İkinci Düzce Özel Öncü Türk Koleji öğrencisi Alpın ÇAĞIR, üçüncü İsmetpaşa ilköğretim Okulu öğrencisi Livanur KÖSE oldu.
Yarışmada dereceye giren öğrenciler hediyelerini Düzce Belediye Başkanı İsmail BAYRAM´dan aldı. Başkanlık Makamında düzenlenen törende Başkan İsmail BAYRAM birinci olanlara 1 gr altın, ikinci olanlara kol saati ve üçüncü olanlara kırtasiye malzemeleri hediye etti.