Şehir Tiyatroları Amatör Grup Seyirci İle Buluştu

Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları Amatör Grup hazırladığı ´SKEÇ DERLEMELERİ´ ile seyircinin karşısına çıktı.

Gençlik Merkezi Tiyatro Salonu´ndaki ilk gösterimde Şehir Tiyatroları tarafından yapılan ilana başvurarak yaklaşık 4 ay boyunca eğitim almış Düzceliler rol aldı.

Oyunun sonunda Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Vahap DEMİREL´den katılım belgelerini alan oyuncular izleyiciden de büyük alkış aldı.

Oyun, Düzce Belediyesi Şehir Tiyatroları´nın yetiştirdiği ilk oyuncuların sahnelediği ilk oyun olma özelliğini de taşıyor. Oyunun farklı tarihlerde tekrar izleyici karşısına çıkması planlanıyor.