HABERLER
01-01-2010 23:59

Düzce Belediyesinin Katkıları İle Altın Çocuk Film Festivali

Düzce Belediyesinin Katkıları İle Altın Çocuk Film Festivali

Yeşil Düzce Eğitim Uygulama Okulu İş Eğitim Merkezi ve İş Okulunda eğitim gören engelli öğrencilerin hazırladığı ´Altın Çocuk Film Festivali´ Düzce Belediyesi’nin katkıları ile Düzcelilerle buluşuyor.

Yeşil Düzce Eğitim Uygulama Okulu İş Eğitim Merkezi ve İş Okulunda eğitim gören engelli öğrencilerin hazırladığı ´Altın Çocuk Film Festivali´ Düzce Belediyesi´nin katkıları ile Düzcelilerle buluşuyor.

Engelli öğrenciler tarafından Yeşilçam ve Hollywood filmlerinin seçkin örneklerinden karelerin canlandırıldığı Altın Çocuk Film Festivali´nde 21 film çocukların gözünden yeniden hayat buluyor.

 Turist Ömer, Örümcek Adam, Baba, Avaremu, Charlie´nin Melekleri, Keloğlan, Love Story, Dracula, Babam ve Oğlum, Rocky, Harry Potter, Hababam Sınıfı, Çiçek Abbas, Jaws, Desperado, Selvi Boylum Al Yazmalım, Titanic, Charlie Chaplin, Taş Devri, Karayip Korsanları adlı filmler, Yeşil Düzce Eğitim Uygulama Okulu İş Eğitim Merkezi ve İş Okulu öğrencileri tarafından 14 Mayıs Cuma Saat:14:00´de Düzce Belediyesi´nin katkıları ile Gençlik Merkezi Tiyatro Salonunda bir kez daha sahneye konuyor.