Mümtazer Türköne Sivil Toplumu Anlattı

Düzce Belediyesi tarafından Türkiye´nin Kayıp Halkası ´Sivil Toplum´ konulu konferans düzenlendi. Konferansa konuşmacı olarak Gazi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü öğretim üyesi ve Zaman Gazetesi yazarı  Prof. Dr. Mümtaz´er TÜRKÖNE katıldı. Mümtaz´er TÜRKÖNE´ye programda Samanyolu Televizyonu program yapımcılarından Faruk MERCAN eşlik etti.

Gençlik Merkezi Tiyatro salonunda Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen konferansı Düzce Belediye Başkanı İsmail BAYRAM, Başkan Yardımcısı Vahap DEMİREL´in yanı sıra Düzce Belediyesi Meclis Üyeleri, Belediye Müdürleri, İl Müdürleri ve çok sayıda Düzceli izledi. Soru cevap şeklindeki programın sonunda Düzce Belediye Başkanı İsmail BAYRAM  Mümtaz´er TÜRKÖNE ve Faruk MERCAN´a günün anısına Düzce Belediyesi Logolu tabak ve çeşitli hediyeler verdi.