HABERLER
01-01-2010 23:59

Kervan Kavşağında İnceleme

Kervan Kavşağında İnceleme

Düzce Belediyesi’nin 2010 yılı programları içinde en önemli yatırımların başında gelen D-100 kavşaklar projesi için Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram projede yer alan Kervan kavşağında inceleme yaptı.

Düzce Belediyesi´nin 2010 yılı programları içinde en önemli yatırımların başında gelen D-100 kavşaklar projesi için Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram projede yer alan Kervan kavşağında inceleme yaptı.

2010 yılı yatırım programı içinde yer alan D-100 Kavşaklar projesinde çalışmalar aralıksız olarak sürdürülüyor. Yeni hal Kavşağındaki çalışmaların ardından Kervan Kavşağında da eş zamanlı çalışma başlatıldı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, belediyenin 2010 yaz programının hızla sürdürüldüğünü ifade ederek, ´ D-100 üzerinde bulunan kavşak projeleri yatırımlarımızın içinde önde gelendir. Yeni hal kavşağı ile Kervan kavşağındaki çalışmalar eş zamanlı olarak yürütülüyor. Yeni hal kavşağı kadar Kervan kavşağı da şehir bağlantı noktaları açısından önemlidir. Burada hem Kalıcı konutlar bağlantı yolu hem de D-100 bağlantısı için düzenlemeler önemlidir. Ayrıca kervan kavşağı düzenlemesi şehir merkezi güney kısmı çevre yolu bağlantısını sağlamaktadır´ dedi.  Başkan Bayram D-100 üzerinde 5 kavşak noktası bulunduğuna dikkat çekerek, tamamının 2010 yılı içinde tamamlanması açısında önemli aşamaya geleceğini de belirtti.