Uzman Psikolog İlkim Öz Tan Sorunları Dinleyecek

Düzce Belediyesi tarafından hazırlanan programa katılacak olan Uzman psikolog İlkim ÖZ TAN evlilik sorunlarını dinleyecek. ´Mutlu Evlilik Var mı?´ konulu konferansla Düzcelilerle bir araya gelecek olan İlkim Öz TAN, eşler arasında yaşanan problemler, kıskançlık, şiddet, eşlerin ailelerine yönelik problemler hakkındaki soruları da cevaplayacak.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Kadın Danışma Merkezi tarafından organize edilen program 21 Mayıs 2010 Cuma Günü Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Hizmet Binası Konferans Salonu´nda gerçekleşecek. Konferansa tüm halkımız katılabilecek.