Öğrenciler İçin Gezi Düzenlendi

Düzce Belediyesi tarafından yaz tatili öncesi okullarında başarılı öğrenciler için gezi programı düzenlendi. 13 İlköğretim okulundan 650 öğrencinin katılacağı gezi 24 Mayıs tarihinde başlayacak ve dönüşümlü olarak 1 Haziran tarihine kadar sürecek.

Düzce Belediyesi Sosyal ve Kültür İşleri Müdürlüğü organizasyonu ile Düzce´de ilk kez okul öğrencilerine yönelik ücretsiz İstanbul gezisi düzenlendi. Gezi programına 13 ilköğretim okulundan 650 öğrenci davet edildi. 24 Mayıs tarihinde başlayacak olan gezi dönüşümlü olarak 1 haziran tarihine kadar devam edecek. Bunun için söz konusu tarihler arasında her gün 2 otobüs kaldırılacak. Geziye katılacak okulların listesi şu şekilde: Çamköy, Beyciler, Sancaklar, Hamidiye, 100. Yıl, İrfan Öztürk, Yeni mahalle, Pakmaya, Rıza Malatyalı, Hikmet Akın, Şehit Teğmen Uğur Altan, Yunus Emre, Necmi Hoşver ilköğretim okulları. Gezi nedeniyle basın toplantısı düzenleyen Belediye Başkanı İsmail Bayram, öğrencilerin İstanbul´da tarihi yerleri gezeceğini belirtti. Başkan Bayram, belediye olarak sosyal hizmetlere önem verdiklerini ifade ederek, " Şehrin gelişimi için alt yapı hizmetleri kadar o şehirde yaşayan insanların  kültür, sosyal, sportif ihtiyaçlarının karşılanmasına yönelik hizmetlerin gerçekleştirilmesi önemlidir. Özellikle çocuk ve gençlere yönelik etkinliklere ağırlık veriyoruz´ dedi.