HABERLER
01-01-2010 23:59

Yılın Komşusu Ertuğrul Sağlam Oldu

Yılın Komşusu Ertuğrul Sağlam Oldu

Düzce Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ´Avrupa Komşular Günü’nde ´Yılın Komşusu´, ligde şampiyon olan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam´a verildi.

Düzce Belediyesi tarafından her yıl  geleneksel olarak düzenlenen ´Avrupa Komşular Günü´nde ´Yılın Komşusu´, ligde şampiyon olan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam´a verildi.

Düzce Belediyesi Dış İlişkiler Müdürlüğü tarafından organize edilen ve her yıl 25 Mayıs tarihinde geleneksel olarak düzenlenen ´Avrupa Komşular Günü´ bu yıl Kalıcı Konutlar 3. Bölge Anfi Tiyatroda gerçekleştirildi.  Komşular Günü Düzce Belediyesi önünden başlayan ve Anıtpark´a kadar süren yürüyüşle başladı. Etkinlikler daha sonra Kalıcı Konutlarda devam etti. Düzce Belediyesi tarafından ´Yılın Komşusu Ödülü´ de Bursaspor´un başarılı teknik direktörü Ertuğrul Sağlam´a verildi. Başkan İsmail Bayram, ödülü etkinlikler için hazırlanan platformda Sağlam´a verdi. Ödül sonrası bir konuşma yapan Ertuğrul Sağlam Yılın Komşusu ödülüne layık görüldüğünden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirdi ve ´ Bu ödülü gururla taşıyacağım´ dedi.