Düzce Belediyesinden İngilizce Yarışma

Düzce Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen İngilizce Yarışma büyük beğeni topladı. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Meslek Edindirme Kursları İngilizce sınıfları arasında yapılan yarışma oldukça çekişmeli geçti.

İngilizce kurslarına katılan öğrenciler arasından seçiler 3´er kişilik 5 grubun yarıştığı yarışma 15´er soruluk 4 tur şeklinde yapıldı. Yabancı dil eğitimi konusunda verilen eğitimin de sınandığı yarışmada öğrenciler sorulan tüm sorulara cevap verirken dereceleri belirlemek amacı ile yedek sorulara başvuruldu.  Çekişmeli geçen yarışmanın sonunda dereceye giren gruplardaki kursiyerlere İngilizce dijital sözlükler hediye edildi. Bu yıl ilk kez düzenlenen yarışmanın her yıl yapılması planlanıyor.