Otobüsler Engellendi

Düzce Merkez- Muncurlu Devlet Hastanesi seferini yapan Düzce Belediyesi Denetimli Halk Otobüsleri taşlandı. İçinde yolcu bulunan otobüsün şoför yanı camı kırıldı, lastikleri patlatıldı. Olay sırasında otobüste bulunan iki yolcu yaralandı.

Düzce İl Trafik Komisyonu kararı gereğince Düzce Belediyesi Denetimli Özel Halk Otobüsleri Düzce Merkez ve Muncurlu Devlet Hastanesi güzergahında yolcu taşımacılığı yapıyor. Ancak bir süredir bu hat üzerinde bulunan otobüslerin engellendiği gözlendi. Son olarak da içinde yolcu bulunan otobüse taşlı saldırı gerçekleştirilerek camı kırıldı. Olay esnasında iki yolcu da yaralandı. Gelişmeler üzerine İl Jandarma Komutanlığı soruşturma başlattı. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, söz konusu güzergah üzerinde otobüslerin engellenmeye çalışıldığını bildiklerini belirterek ´ Bu hat il trafik komisyonu tarafından belirlenmiştir. Burada binlerce yolcu taşınmaktadır. Bu insanların mağdur edilmesi beklenemez. Güvenlik güçlerinin gereğini yapacağına inanıyorum. Biz belediye olarak bu seferlerin devam etmesini sağlayacağız. Ulaşım aksatılmadan sürdürülecektir´ dedi.