HABERLER
01-01-2010 23:59

Düzce Belediyesi Yaz Okulları Açılıyor

Düzce Belediyesi Yaz Okulları Açılıyor

Düzce Belediyesi çocuklarımızın yaz tatili süresincede öğrenmeye devam etmelerini sağlamak, bedensel, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak, başka alanlarda bilgi ve beceri kazanarak keyifli bir yaz geçirmelerine olanak tanımak amacı ile "YAZ OKULLARI" açıyor.

Düzce Belediyesi çocuklarımızın yaz tatili süresincede öğrenmeye devam etmelerini sağlamak, bedensel, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak, başka alanlarda bilgi ve beceri kazanarak keyifli bir yaz geçirmelerine olanak tanımak amacı ile  "YAZ OKULLARI" açıyor.

Spor ve Kültür olarak iki farklı branşta hizmet verecek yaz okulları için kayıtlar 1 Haziran tarihinde başlıyor.Spor Okullarına kayıt yaptırmak isteyenlerin, Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ya da 18 Temmuz Stadyumuna nüfus kağıdı fotokopisi ile başvurmaları gerekiyor.  Kültür Okullarının kayıtları ise Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü´nde yine nüfus kağıdı fotokopisi ile  yapılıyor. Yaz Spor Okullarının açılış tarihi 21 HAZİRAN 2010 PAZARTESİ Yaz Kültür Okulları ise 28 HAZİRAN 2010 PAZARTESİ tarihinde açılacak. 7-14 yaş arası çocukların kabul edileceği Kültür Okulları eğitim programı Resim, Müzik, İngilizce, Yaratıcı Drama ve Satranç derslerini kapsıyor. 6-16 yaş arası çocukların kabul edileceği Spor Okullarında ise Futbol, Basketbol, Voleybol, Masa Tenisi, Okçuluk, Karate, Tenis ve Halk Oyunları branşlarında dersler verilecek. Düzce Belediyesi Yaz Okulları 30 Temmuz 2010 tarihinde sona erecek.