Başkan Uğurladı

Düzce Belediye Başkanlığı tarafından 13 ilköğretim okulundan 650 öğrenciyi kapsayan ücretsiz İstanbul gezisi devam ediyor. Gezinin üçüncü turunda öğrencileri Belediye Başkanı İsmail Bayram uğurladı.

Düzce Belediyesinin yaz tatili öncesi başarılı öğrencileri ödüllendirmek amacı ile başlattığı gezi hafta sonuna kadar devam edecek. Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından organize edilen gezide öğrencilere İstanbul´daki tarihi yerler ve müzeler gezdiriliyor. Öğrencileri geziye uğurlamaya gelen Belediye Başkanı İsmail Bayram, çocuklara bir nevi karne armağanı verdiklerini belirterek ´ Bugüne kadar İstanbul´u gezme fırsatını bulamamış öğrencileri seçerek gönderiyoruz. Tarih ve turizm yönüyle kitaplardan okudukları İstanbul´u gezme ve inceleme imkanı bulsunlar istedik. Bu uygulamayı her yıl tekrarlamak istiyoruz´ dedi.