Vali Veda Etti

Valiler Kararnamesi ile Merkeze atanan Düzce Valisi Bülent Kılınç, Düzce´den ayrılmadan önce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ la makamında veda görüşmesi yaptı.

Vali Bülent Kılınç´ın ziyareti sırasında Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Bayraktar, İsmail Tanyel ve Vahap Demirel de hazır bulundu. Düzce´de 28 ay görev yaptığını hatırlatan Vali Kılınç ´ Çok güzel anılarla Düzce´den ayrılıyorum. Düzce gelişen bir kent, her alanda ciddi çalışmalar yapılıyor. Belediyenin de çalışmaları bu kenti daha da ileri getirecektir´ dedi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram da , Vali´nin Düzce´de görev yaptığı 28 ayın 14 ayında birlikte çalıştıklarını işaret ederek ´ Sayın Valimiz ile çok uyumlu bir çalışma temposu içinde olduk. Valimizin Düzce´ye katkıları büyüktür. Düzce´ye yaptığı hizmetleri unutmayacağız´ dedi.