Milli Piyango Çekilişi

Düzce Belediyesi tarafından organize edilen program çerçevesinde Kalıcı Konutlar Anıt Meydanda yapılacak olan Milli Piyango 9 Haziran Düzce Çekilişi, yağış sebebiyle Kalıcı Konutlar Kapalı Pazar Yerinde yapılacak. Çekilişin konser kısmı ise hava durumu sebebiyle 19 Haziran tarihine ertelendi.

9 Haziran 2010 Çarşamba günü Saat 18:00´de başlayacak olan program boyunca 5 adet LCD televizyon gelen konuklara çekilişle dağıtılacak. Ayrıca büyük ikramiye çekilişi TRT 1 Ekranlarından canlı yayınlanacak.