Belediye Meclisi Vali yi Ziyaret Etti

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve beraberinde Düzce Belediye Meclisi Üyeleri Düzce´de göreve başlayan Vali Vasip Şahin´i ziyaret etti.

Belediye Başkanı İsmail Bayram, Belediye Meclis Üyeleri ve Belediye Başkan Yardımcıları makamında ziyaret ettikleri Düzce Valisi Vasip Şahin´e nezaket ziyaretinde bulundular. Belediye Başkanı Bayram görüşme sırasında ´ Düzce Belediyesi adına Meclis Üyelerimiz ile birlikte size hoş geldiniz diyoruz ve görevinizde başarılar diliyoruz. Belediye olarak Düzce´nin gelişmesi ve kalkınma için sorumluluk ve hizmet inancıyla çalışıyoruz. Düzce´nin gelişmesi için merkezi yönetimle birlikte her türlü hizmet programında bize düşen görevi yapmaya hazır olduğumuzu da belirtmek istiyorum´ dedi. Vali Vasip Şahin de ziyaretten duyduğumu memnuniyeti dile getirdikten sonra " Belediye Meclis üyelerinin böylesine birlikteliği, biraraya gelmesi çok önemlidir. Düzce´nin kalkınmasında belediyenin çok önemli katkıları bulunuyor. Bunu da biliyoruz. Tüm hizmetlerimizi, çabalarımızı Düzce´nin gelişmesi adına yapacağız. Uyumlu, kararlı bir çalışma temposu içinde bulunacağımıza da inanıyorum´ dedi.