HABERLER
01-01-2010 23:59

Düzce Lisesi Mezuniyet ve Pilav Günü Düzenlendi

Düzce Lisesi Mezuniyet ve Pilav Günü Düzenlendi

Düzce Lisesi ve Düzce Lisesi Mezunları Derneği tarafından 2009-2010 mezuniyet töreni ile geleneksel pilav günü düzenlendi.

Düzce Lisesi ve Düzce Lisesi Mezunları Derneği tarafından 2009-2010 mezuniyet töreni ile geleneksel pilav günü düzenlendi. Törene Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, İl Milli Eğitim Müdürü Yusuf Sezen, öğretmenler, eski mezunlar ve öğrenciler katıldılar.

Düzce Lisesi bahçesinde düzenlenen törenlerde bir konuşma yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, öğrencileri kutladı ve ´ lise öğreniminizi tamamladınız. Ancak bundan sonrası da çok önemli. Hedefinizi daima yüksek tutun. Sizin hedefleriniz ne kadar yüksek olursa Türkiye´nin geleceği de o kadar aydınlık olur´ dedi. Tören konuşmalarının ardından 2009-2010 eğitim öğretim dönemi sonunda dereceye giren öğrencilere belgeleri verildi. Ayrıca mezun olan öğrencilere diplomaları sunuldu. Mezuniyet töreninin ardından Düzce Lisesi Mezunlar Derneği tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl 9´uncu gerçekleştirilen ´Pilav Günü´ programı yapıldı. Törenlerin sonunda öğretmenler, öğrenciler, protokol mensupları ve veliler hatıra fotoğrafı çektirdiler