Sokak Sahnesi Sahnelendi

Düzce Belediyesi´nin Sosyal Sorumluluk Projesinden olan ve oyuncularının tamamı çocuklardan oluşan ´Sokak Sahnesi´ ´Yaşasın Gökkuşağı´ oyunu ile izleyicilerle buluştu.

Düzce Gençlik Merkezindeki oyunun galasını Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Düzce Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Funda Sivrikaya Şerifoğlu, Belediye Başkan Yardımcıları Bayram Bayraktar, İsmail Tanyel, Vahap Demirel, Belediye Meclis Üyeleri, oyuna davetli olarak gelen televizyonda yayınlanan sinema ve dizi film oyuncuları ve davetliler izledi. ´Sokak Sahnesi´ Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından; Düzce İli genelinde, okul harçlıklarını çıkartmak amacı ile okul dışı zamanlarını çalışarak geçiren çocukları; sokağın her türlü riskinden mümkün olduğunca uzaklaştırmak, özgüven kazanmalarına yardımcı olmak,  Çeşitli uğraş alanları açmak ve yeteneklerini keşfedip kendilerini farklı yollarla ifade etmelerine olanak tanımak amacı ile hazırlanmış bir sosyal hizmet projesidir. Projenin finansmanı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Genel Müdürlüğü tarafından sağlanmıştır. Projenin ilk oyunu olan ´Yaşasın Gökkuşağı´nda 16 çocuk rol aldı ve yönetmenliğini  Alev İşler ile Yetkin Yılmaz yaptılar.  Projenin ikinci oyunu Skeç Derlemeleri´nin ilk gösterimi ise 16 Haziran Çarşamba saat 20:15´de Gençlik Merkezi Tiyatro Salonu´nda yapılacak.