Ünlü Oyuncular Düzce de Sokak Sahnesini İzledi

Düzce Belediyesi´nin Sosyal Sorumluluk Projesi ´Sokak Sahnesi´nin ilk gösterimi ´Yaşasın Gökkuşağı´ oyununu davetli olarak Düzce´ye gelen televizyon sinema ve dizi oyuncuları da izledi.

Televizyonda yayınlanan ve ilgi ile izlenen Papatyam dizisinin Düzceli oyuncusu Çiğdem Batur ve dizi arkadaşları, Aşk-ı Memnu dizisinin Nihal karakterini canlandıran Hazal Kaya ile Nihat karakterini canlandıran İlker Kızmaz  ´Yaşasın Gökkuşağı´ oyununu birlikte izlediler. Oyunun izlenmesinin ardından davetliler dizi oyuncuları ile fotoğraf çektirdiler.