Babalar Günü

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Babalar Günü dolayısıyla her yıl geleneksel olarak..

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünce Babalar Günü dolayısıyla her yıl geleneksel olarak düzenlenen ´Babam ve Ben´ konulu şiir yarışması sonuçlandı.

Yarışmada Uzunmustafa İÖO´dan ´Çaresiz Babam´ şiiri ile Ertekin Kurnaz birinci. Rıza Malatyalı İÖO´dan ´Canım Babam´ şiiri ile Rabia Çelik ikinci, Mehmet Akif Ersoy İÖO´dan ´Kahramanım´ şiiriyle Hakkı Demir üçüncü oldu. Dereceye giren öğrenciler Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram tarafından makamında kabul edildiler. Başkan Bayram öğrencileri tebrik ederek hediyeler verdi. Babalar Gününün kutlanmasından anlamlı olduğunu belirten Başkan Bayram bu konuda şu görüşlere yer verdi ´ Tıpkı anneler gibi babalar da ailenin temel bireyidir. Toplumun en küçük birimi olan aileler toplumun sağlıklı yapılanmasında en önemli etkendir. Ailenin temel bireyi olan babalar hem ekonomik olarak hem de sosyal olarak önemli sorumluluklar yüklenmiştir. Ben tüm babaların gününü kutlar, sağlıklı yaşamlar dilerim´.
Yarışmada birinci olan eser: ( Ertekin Kurnaz)

ÇARESİZ BABAM
Çaresiz çaresiz babam
Dertleri sellerden yaman