Güreş Malzemeleri Dağıtıldı

Düzce Belediyespor yağlı güreşçileri Kırkpınar´a hazır

Düzce Belediyespor yağlı güreşçileri Kırkpınar´a hazır. Güreşçilere kıspetleri dağıtıldı ve madalya  umuduyla Kırkpınar yolculuğu başlayacak.
Düzce Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel ve Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak tarafından Belediyespor yağlı güreşçilerine kıspet dağıtımı yapıldı. Statü olarak 13 büyük boy, 60 küçük boy olmak üzere toplam 73 güreşçisi bulunan Belediyespor kulübünün Kırkpınar yolculuğu öncesinde malzemeleri de tamamlandı. Artık madalya bekliyoruz diyen Başkan Yardımcısı Vahap Demirel, ´Güreşcilerimiz bizi mahçup etmeyeceklerdir´ dedi. Belediyespor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak da yaptığı açıklamada ´Güreşçilerimiz Kırkpınara gidiyor. U-13 takımızı da grup maçlarına çıkacak ayrıca yaz spor okullarımızın kayıtları devam ediyor. Belediyespor olarak dolu dolu bir sezon yaşıyoruz" dedi.