Kıraç Konseri İptali ve Kınama

Düzce Belediyesi tarafından organize edilen Kıraç konseri Hakkari Şemdinli´deki karakol baskını nedeniyle..

Düzce Belediyesi tarafından organize edilen Kıraç konseri Hakkari Şemdinli´deki karakol baskını nedeniyle iptal edildi. Daha önce 9 haziran tarihinde Milli Piyango çekilişi nedeniyle yapılması planlanan konser meteorolojinin yağış uyarısı nedeniyle 19 haziran tarihine ertelenmişti. Kalıcı konutlar anıt meydanında konser için tüm hazırlıklar tamamlandığı anda Hakkari´deki hain olay meydana geldi. Bunun üzerine konser iptal edildi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Hakkari´de meydana gelen hain saldırıyı kınadı. Başkan Bayram olayı lanetlerken ´ Türkiye üzerine oynanan oyunlar hiçbir zaman amacına ulaşmayacaktır. Terör akıttığı kanda boğulacaktır. Hain saldırıyı kınıyor ve lanetliyorum. Şehit olan askerlerimize Allah´tan rahmet yakınlarına başsağlığı dilerim´ dedi.