Bayram Çifti Ödüllendirildi

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram Çocuk Yuvası´na yaptıkları katkılardan dolayı ödüllendirildiler. Bayram çiftine ödül plaketini Düzce Valisi Vasip Şahin verdi.
Kalıcı Konutlarda bulunan Çocuk Yuvası´nda yılsonu dayanışma ve etkinlik gecesi düzenlendi. Geceye Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ile eşi Elka Bayram, İl Sosyal Hizmetler Müdürü Osman Çakır, Kültür ve Turizm İl Müdürü Özcan Budak, Milli Eğitim İl Müdürü Yusuf Sezer, STK temsilcileri ile davetliler katıldılar. Gecenin sonunda Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü tarafından yuvaya katkıda bulunan kişi ve kuruluşlara ödül plaketleri verildi. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ve eşi Elka Bayram ödül plaketini Düzce Valisi Vasip Şahin´in elinde aldılar.