Başkan Fabrika Gezilerini Sürdürüyor

Belediye Başkanı İsmail Bayram bir süre önce başlattığı sosyal iletişim projesi çerçevesinde fabrika gezilerini sürdürüyor.

Başkan Bayram üçüncü gezi turunda Realkom, Erciyas, Yeksan ve İmteks fabrikalarını ziyaret etti. Ziyaret sırasında işletmeler hakkında bilgi alan Başkan Bayram daha sonra da belediye hakkındaki öneri ve talepleri değerlendirdi. Başkan Bayram ziyaret sırasında fabrikadaki işçilerle de sohbet etti. Fabrika gezilerinin devam edeceğini belirten Başkan Bayram, ´ Bu gezilerin iki amacı bulunuyor. Birincisi bölgemize ekonomik katkı sağlayan fabrikaların belediyemize yönelik öneri ve taleplerini değerlendiriyoruz; ikincisi de seçimler öncesinde gezdiğimiz fabrikalarda, ziyaretler yapacağımızı belirtmiştik, bu sözümüzü yerine getiriyoruz. Amacımız yerleşik bir kanı haline gelen ´seçimden seçime ziyaretler´ zincirini kırmak, üretim ve istihdam sağlayan işletmelerimizle iyi bir iletişim içinde olmaktır´ dedi.