Yaz Spor Okulu Açıldı

Düzce Belediyesi tarafından heryıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okullarının 2010 sezonu törenle açıldı.

Düzce Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Yaz Spor Okullarının 2010 sezonu törenle açıldı. Düzce 18 Temmuz Spor Salonunda düzenlenen Yaz Spor Okulları açılışına, AK Parti Düzce Milletvekili Prof. Dr. Celal Erbay, Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram, Gençlik ve Spor İl Müdürü Korhan Öztekin, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın, başkan yardımcıları, veliler ve sporcular katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan Düzce Belediyesi Gençlik Spor Kulüp Başkanı Hatun Albayrak Şengüloğlu, "Geleneksel hale getirdiğimiz yaz spor okulları her yıl artan sporcu sayısı ile devam ediyor. Bu yıl yaz spor okullarımıza 400 çocuk katılıyor. Katılımın bu kadar yüksek olması bizleri çok sevindiriyor" dedi. Gençlik ve Spor İl Müdürü Öztekin, asli görevinin yanı sıra spora büyük destek olan Düzce Belediyesine teşekkür ederek "Spor adına yapılan her çalışmada bizde elimizden gelen desteği her zaman vermeye hazırız. Düzce Belediyesi tarafından yapılan bu etkinlikler de çok anlamlı" şeklinde konuştu. Düzce Belediye Başkanı Bayram, gelece yatırım adına büyük çaba sarf ettiklerini belirterek "Spora ve gençliğe çok önem veriyoruz. Yaz tatilinde çocuklarımız boş vakitlerini sokaklarda değil spor salonlarında geçirecekler. Düzce Belediyesi olarak bu tür etkinliklere çok önem veriyoruz ve bize bu alanda sponsor olarak destek olanlara teşekkür ediyorum" dedi. Başkan Bayram, son olarak sporu yaygınlaştırmaya çalıştıkları kadar spor yapılacak alanların yaygınlaştırılması konuşusun da çalıştıklarını söyledi. Milletvekili Celal Erbay, çocukları sokakta oynamaları yerine spor solanlarında oynamalarını sağlayan Belediyeye teşekkür etti. Konuşmaların ardından çeşitli branşlarda dereceye giren branşlara kupaları ve yaz spor okullarında sponsor olan firmalara teşekkür plaketi verildi. Tören toplu halde çekilen fotoğrafın ardından sona erdi.