Yaz Kültür Kursları

Düzce Belediyesi tarafından çocukların yaz tatili süresincede öğrenmeye devam etmelerini sağlamak, bedensel, kültürel gelişimlerine katkıda bulunmak, başka alanlarda bilgi ve beceri kazanarak keyifli bir yaz geçirmelerine olanak tanımak amacı ile Yaz Kültür Okulları açıldı. 40 gün sürecek olan yaz okulu öğrencileri 1996-1999 ve 2000-2003 doğumlular diye iki gruba ayrıldı.

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğünde yaz okullarının açılışı yapıldı. 40 gün sürecek olan yaz okulu öğrencileri 1996-1999 ve 2000-2003 doğumlular diye iki gruba ayrıldı. Belediye Başkan Yardımcısı Vahap Demirel,Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Haluk Velioğlu, 200´e yakın öğrenci ve velilerin katılımı ile yapılan açılışın ardından öğrenciler sınıflarında ilk derslerine başladı. 7-14 yaş arası çocukların kabul edildiği Kültür Okulları eğitim programı Resim, Müzik, İngilizce, Yaratıcı Drama ve Satranç derslerini kapsıyor