Yıl Sonu Sergisine Büyük İlgi

Düzce Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Meslek Edindirme Kursları 2009 - 2010 Eğitim yılı, açılan sergi ile sona erdi. 30Haziran  - 5 Temmuz tarihleri arasında ise sırasıyla Mefruşat, Resim ve Ebru branşları bireysel sergilerde eserlerini teşhir edecek.

9 Kasım 2009 Pazartesi günü 14 farklı branşta 19 eğitmenle 37 sınıfta eğitime başlayan Meslek Edindirme Kurslarında bu yıl  1422 kursiyer eğitim aldı. Kurs kimliğinden çıkarak okul kimliğine bürünen Meslek Edindirme Kursları bilgi ve beceri olmak üzere iki farklı bölümde hizmet verdi. Bilgiye yönelik kurslarda Bilgisayar, İngilizce, Güzel Konuşma ve Diksiyon, Yönetici Asistanlığı ve Sekreterlik eğitimleri verilirken beceri kurslarında ise Dikiş, Nakış, Mefruşat, Aşçılık, Ebru, Kırkyama, Resim, Takı Tasarımı, Bağlama ve Gitar eğitimleri haftanın 7 günü 09.00-22.00 saatleri arasında devam etti. Bu yıl ilk kez Meslek Edindirme Kursları bünyesinde eğitimin yanında farklı uygulamalar da yapıldı.  8 Aylık eğitim sürecinin sonunda yapılan ürünler 23 -25 Haziran tarihleri arasında beğeniye sunuldu. Bu tarihler arasında sergide Resim, Kırkyama, Mefruşat, Nakış, Takı, Ebru, Dikiş ve Aşçılık sınıflarının el emekleri sergilendi.