Vali Şahin Belediye Meclisine Hitap Etti

Düzce Valisi Vasip Şahin Düzce Belediye Meclisi’nin Temmuz ayı toplantısında Belediye Meclisine hitap etti.

Düzce Valisi Vasip Şahin Düzce Belediye Meclisi´nin Temmuz ayı toplantısında Belediye Meclisine hitap etti. Düzce´ye atanmasının ardından ilk kez Meclis toplantısına katılan Vali Vasip Şahin ´ çalışmalarınızın Düzce´ye yarar getireceğine inanıyorum´ dedi.

Düzce Valisi Vasip Şahin Belediye Meclisi´nin Temmuz ayı ilk birleşimine katıldı ve bir konuşma yaptı. Düzce Belediye Meclisi´nin basına ve halka açık olmasının şeffaf yöneticilik anlayışının bir göstergesi olduğuna değinen Vali Şahin konuşmasında özetle şu görüşlere yer verdi ´ Düzce´nin gelişmesi için ortaya koyduğunuz projeleri basın ve kamuoyu ile paylaşmak şeffaf yöneticilik anlayışının önemli bir göstergesidir. Çalışmalarınızın Düzce´nin kalkınması yolunda olduğunu biliyorum. Valilik olarak gelişim projelerinize her zaman destek olmaya hazırız´ Vali Vasip Şahin konuşmasının ardından görüşmeler başlamadan salondan ayrıldı.