Meclis Toplantısı

Düzce Belediye Meclisi´nin Temmuz ayı birinci birleşimi Belediye Meclis Salonu´nda Başkan İsmail Bayram başkanlığında yapıldı. İlk toplantıda 3 gündem maddesi görüşüldü.

İnternet üzerinden canlı yayına geçiş hazırlığı yapılan Meclis´te buna ilişkin deneme yayını gerçekleştirildi. Meclis görüşmesi yeni sisteme göre kayıt altına alındı. Temmuz ayı birinci birleşiminde ele alınan üç gündem maddesi imar düzenlemelerine ilişin oldu. Çamköy mahallesindeki sınır düzeltilmesi, 222 sayılı Meclis kararına ilişkin itiraz ve 20 adet imar planı tadilat talep maddeleri imar komisyonuna havale edildi. Belediye Meclisi´nin ikinci birleşimi 9 temmuz tarihinde yapılacak.