Düzce Belediyesi´nden Lokma İkramı

Düzce Belediyesi tarafından Miraç Kandili nedeniyle Cedidiye ve Merkez Büyük Cami önünde vatandaşlara lokma ikram edildi.

Düzcelilere kendi elleriyle lokma servisi yapan Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram "Tüm İslam aleminin kandilini kutluyorum. Kandil akşamları bizim için önemli. Bu güzel akşamlarda inşallah herkes nasiplenir ve o doğrultuda hayatımıza devam ederiz. Onun için böyle akşamları iyi değerlendirmek lazım. Bizde bu akşam hem Cedidiye hem de Merkez Büyük Cami önünde halkımıza lokma ve şeker dağıtıyoruz. Bunlar gelenek olmuş artık geleneği devam ettiriyoruz. Herkesin kandilini gönülden kutluyorum" dedi.