Başkan Çamköyü Mahallesini Gezdi

Belediye Başkanı İsmail Bayram mahalle toplantısının ardından Çamköyü mahallesini gezdi. Hemen hemen tüm evlere giren Başkan Bayram, burada da özellikle ev kadınlarının sorunlarını dinledi.
Başkan Bayram´ın mahallelerini gezmesinden memnun olan vatandaşlar ´ Bugüne kadar bizlere hep ayrımcılık yapıldığını düşünürdük, ancak Başkanımız bize bunun aksini ispat etti. Hepimizle tek tek ilgilendi. Evlerimizi gezdi. Çamköyü´nde Roman mahallesi olarak yetkililer bize ilgi göstermezlerdi. Başkanımız bize ilgi gösterdi. Bundan dolayı çok mutluyuz´ dediler. Başkan İsmail Bayram mahalle gezisi sırasında özellikle çocuklarla da sohbet etti. Yeni doğmuş ikiz bebeklere de hediye verdi.