Yaz Kültür Kurslarının Sertifika Töreni Yapıldı

Düzce Belediyesi tarafından her yıl geleneksel olarak organize edilen ´Yaz Kültür Kursları´ sona erdi 5 branşta açılan Yaz Kültür Kursları için sertifika töreni yapıldı.

Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından 2010 yılı için  İngilizce, Santranç, Yaratıcı Drama, Resim ve Müzik dallarında olmak üzere 5 branşta kurs açıldı. 28 Haziran tarihinde başlayan kurslar dün ( 28 Temmuz 2010) tarihinde sona erdi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü konferans salonunda düzenlenen sertifika törenine Belediye Başkanı İsmail Bayram da katıldı. Törende bir konuşma yapan Başkan Bayram ´ Her yıl açtığımız kültür yaz kurslarına her yıl katılım giderek artıyor.Bundan çok memnunuz. Yaz dönemi boyunca çocuklarımızın hem zamanlarını değerlendirmiş oluyorlar hem de kurs aldıkları branşlarda eğitim görmüş oluyorlar´ dedi. Konuşmaların ardından kurslara katılan 200 öğrenciye sertifikaları verildi.