Bağlantı Yolunda Kavşak İncelemesi Yapıldı

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Kalıcı Konutlar Bağlantı Yolu´nda yapılması düşünülen kavşak düzenlemeleri için yerinde inceleme yaptı.

Başkan Bayram beraberinde Etüd ve Proje Müdürü Kenan Özen´le birlikte ´Bağlantı Yolu´nda kavşak noktalarını değerlendirdi. Belediye Başkanı önce Isıbank kavşağı için hazırlanan projeyi yerinde değerlendirdi. Daha sonra da Yahyalar Kavşağı´nda inceleme yapıldı. Bağlantı Yolu´ndaki trafik akışını, bölgedeki mahallelerin yolları ile birlikte değerlendirmenin zorunlu olduğuna değinen Başkan Bayram ´ Her iki kavşak noktasında da trafik akışı açısından riskli durumlar vardır. Bu bölgedeki trafik kazaları oluyor. Bu nedenle Bağlantı Yolu´na çıkış noktalarında değişiklik ve düzenleme kaçınılmazdır. Kavşak düzenlemesini sinyalizasyon ile de destekleyeceğiz. Etüd ve Proje Müdürlüğümüz tarafından projeler hazırlandı. Kısa süre içinde bu düzenlemeleri yapacağız´ dedi.