HABERLER
01-01-2010 23:59

Bakan Vecdi Gönül Belediyeyi Ziyaret Etti

Bakan Vecdi Gönül Belediyeyi Ziyaret Etti

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül bir dizi ziyaret için Düzce´ye geldi. Bakan Gönül´ün yoğun programı arasında Düzce Belediyesi´ni ziyaret de yer aldı.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül bir dizi ziyaret için Düzce´ye geldi. Bakan Gönül´ün yoğun programı arasında Düzce Belediyesi´ni ziyaret de yer aldı. Belediye Başkanı İsmail Bayram Bakan Vecdi Gönül´e Düzce Belediyesi ve Düzce´nin genel yapısı hakkında brifing verdi.

Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül´ün belediyeyi ziyaretinde Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Milletvekili Yaşar Yakış, İl Genel Meclis Başkanı Sinan Aydın ve AK Parti İl ve İlçe Teşkilatı Başkan ve Yönetim Kurulu üyeleri de hazır bulundular. Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram Bakan Gönül´e Düzce Belediyesinin çalışmaları ve Düzce´nin genel sorunları hakkında brifing verdi. Başkan Bayram, hükümetin desteklerinden ötürü Bakan Vecdi Gönül´e teşekkür etti. Düzce´ye gelmekten mutluluk duyduğunu belirten Bakan Gönül de depremlerden sonra Düzce´nin hızlı bir gelişim gösterdiğini ifade etti. Milli Savunma Bakanı Vecdi Gönül ve beraberindekiler iftar saatine kadar Başkanlık makamında bulundular.