Başkan Etkinliklerde Çocukları Sevindirdi

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram mahallelerde düzenlenen Ramazan eğlencelerine katılıyor. Yeşiltepe mahallesinde düzenlenen etkinlikleri baştan sona izleyen Başkan Bayram çocuklara hediyeler dağıttı.

Dış İlişkilerin düzenlediği Ramazan eğlencelerinin önemli bölümü çocuklara ayrılıyor. Etkinliklerin yapıldığı alana tezgah açılarak tüm çocuklara ücretsiz olarak macun ve helva dağıtımı yapılıyor. Ayrıca bir başka stantta da çocukların yüzleri palyaço türü boyanıyor. Tüm gece boyunca da alanda Nasrettin Hoca ile palyaço çocukları eğlendiriyor. Etkinlikleri baştan sona izleyen Belediye Başkanı İsmail Bayram çocukları hediyeler ile sevindiriyor.