HABERLER
01-01-2010 23:59

ABD li Öğrencilerden Ziyaret

ABD li Öğrencilerden Ziyaret

Amerika Santa Clara Üniversitesi´de lisansüstü eğitim yapan öğrenci grubu ve akademisyen Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu önderliğinde Vali Vasip Şahin´i ve Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı ziyaret etti.

Amerika Santa Clara Üniversitesi´nde lisansüstü eğitim yapan öğrenci grubu ve akademisyen Düzce Üniversitesi Rektörü Funda Sivrikaya Şerifoğlu önderliğinde Vali Vasip Şahin´i ve Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram´ı ziyaret etti.

Vali Şahin ziyarette yaptığı konuşmada Düzce ile ilgili iyi intibalar oluşturmayı istediklerini belirterek, "Üniversitemizle birlikte ortak bir programı icra etmek üzere buraya gelmişsiniz. Çok başarılı geçtiğini umuyorum. Üniversitedeki arkadaşlarımız ellerinden gelen desteği vermişlerdir. Kendi konuları ve ilimizle ilgili bazı konuları paylaştıklarını biliyorum. Umarım ülkemiz ve ilimiz hakkında iyi intibalarla buradan ayrılırsınız" dedi. Rektör Funda Sivrikaya Şerifoğlu, misafirlerin Düzce Üniversitesi ile ilgili izlenimlerini aktararak, "İki haftadır Türkiye´deler. İstanbul´dan buraya geldiler ve bütün program içerisinde Düzce önemli bir durak noktası oldu. Üniversitenin burada öncü bir rol oynadığını ve üniversitenin faaliyet alanlarının tam bir paket halinde olduğunu söylüyorlar" diye konuştu. Öğrenciler ziyaret sırasında Vali Vasip Şahin´e ilin genel yapısı hakkında sorular yönetti. Belediye Başkanı İsmail Bayram da öğrencilerin kendisine yönelttiği soruları cevaplandırdı. Başkan Bayram konuşmasında Düzce´nin genel konumu hakkında bilgi verdi.