Başkan ve Muhtarlar Biraraya Geldiler

Düzce Belediye Başkanı İsmail Bayram ile merkez mahalle muhtarları bir araya geldiler. Yimpaş salonundaki yemekli toplantıya Düzce Valisi Vasip Şahin, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Turan Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer de katıldılar.

Düzce Belediye Başkanlığının merkez mahalle muhtarları ile yaptığı periyotik toplantılardan biri daha gerçekleştirildi. Belediye hizmet programı ve mahalle sorunlarının ele alındığı toplantı Yimpaş salonunda yapıldı. Yemekli toplantıya Düzce Valisi Vasip Şahin, Düzce Belediye Başkanı İsmail  Bayram, İl Jandarma Alay Komutanı Turhan Yazıcı, İl Emniyet Müdürü Ali Gezer, Merkez Mahalle Muhtarları Dernek Başkanı Yavuz Öztürk ve 48 mahalle muhtarının tamamı katıldılar. Toplantıda açılış konuşmasını yapan Başkan İsmail Bayram belediyenin 1,5 yıllık hizmet dönemini geride bıraktığını hatırlatarak ´ mahallelerimizde belirlediğimiz hizmet programlarının tamamını gerçekleştiriyoruz. Bu toplantıda da yine sizlerden gelen talep ve önerileri dikkate alacağız´ dedi. Başkan Bayram daha sonra muhtarlardan gelen talep ve önerileri dinledi.